Camí o assentament romà.

Descripció:

Antic assentament romà, possiblement alguna construcció lligada al camp i part d’un antic camí romà. Caldria fer-hi alguna prospecció i determinar exactament de què es tracta, ja que seria molt important per l’estudi de la història antiga de la Garrotxa.

Antic assentament romà, possiblement alguna construcció lligada al camp i part d’un antic camí romà. Per tot el tram hi trobem restes d’Opus signinum, cosa que fa pensar que el camí podria passar just pel mig d’una vil·la romana o alguna antiga construcció lligada al camp. D’altra banda la proximitat del càmping de Can Coromines on es va excavar fa anys l’anomenat “Forn de l’home dret”, fa pensar que tota la zona de camps podria ser un assentament romà. Caldria fer algunes prospeccions, ja que sembla una zona única a la Garrotxa per estudiar i excavar els establiments romans de la comarca.

Adreça:

Camí rural situat a l’entrada del poble de Maià de Montcal.

Població:

Maià de Montcal

Codi Postal:

17851

Web:  

http://www.maia.cat/

Telèfon: 

972 591 051

icon-car.png
Camí o assentament romà.

s'està carregant el mapa - espereu...

Camí o assentament romà. 42.206992, 2.736018 Descripció:Antic assentament romà, possiblement alguna construcció lligada al camp i part d'un antic camí romà. Caldria fer-hi alguna prospecció i determinar exactament de què es tracta, ja que seria molt important per l'estudi de la història antiga de la Garrotxa.Adreça:Camí rural situat a l'entrada del poble de Maià de Montcal.Població:Maià de MontcalCodi Postal:17851Web:  webspobles.ddgi.cat/sites/maia_de_montcalTelèfon: 972 591 051Nivell de protecció:

null