Puig Rodó

Descripció:

Mirador situat a 905 metres d’altitud, domina tota la Zona Volcànica de la Garrotxa, el Bosc de Tosca, la Serra del Corb, les ermites de Sant Martí i Sant Miquel del Corb, la plana d’en Bas, el Puigsacalm, la fageda d’en Jordà i l’Alta Garrotxa.

El Puig Rodó és un excel·lent mirador. Des del seu cim, net de vegetació podem veure la plana d’en Bas, la ciutat d’Olot i les muntanyes que les envolten, els alterosos cims de l’alta Garrotxa, el Canigó, etc. Així com una de les millors perspectives de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb el veïnat del Corb, la Fageda d’en Jordà, l’altiplà de Batet, els cons volcànics de la Cot, puig Jordà, puig de la Costa, Santa Margarida i e Croscat. A més es troba dins les rutes de l’àrea recreativa de Xenacs. És una excursió fàcil si se surt des de dalt a Xenacs i té una de les vistes més espectaculars de la Garrotxa.

Adreça:

Puig Rodó.

Població:

Les Preses

Codi Postal:

17178

Web:  

http://www.lespreses.cat

Telèfon: 

972 19 50 87 – 972 69 49 04

icon-car.png
Puig Rodó

s'està carregant el mapa - espereu...

Puig Rodó 42.138390, 2.479811 Descripció:Mirador situat a 905 metres d’altitud, domina tota la Zona Volcànica de la Garrotxa, el Bosc de Tosca, la Serra del Corb, les ermites de Sant Martí i Sant Miquel del Corb, la plana d’en Bas, el Puigsacalm, la fageda d’en Jordà i l’Alta Garrotxa.Adreça:Puig Rodó.Població:Les PresesCodi Postal:17178Web:  (www.lespreses.cat/) (http://atma.garrotxa.net/)Telèfon: 972 69 32 32Nivell de protecció:

null