Nucli de les Preses

Descripció:

A les Preses s’hi respira la pau de les poblacions rurals. L’església de Sant Pere, amb dos cloquers de ceràmica despunten de la resta d’edificis que li fan avinguda pel carrer Major. El poble conserva l’enyorança del passat mentre que les noves urbanitzacions enriqueixen la imatge de benestar i tranquil·litat, sinònims de qualitat de vida.

El municipi de les Preses, està situat a 4 km d’Olot, la capital de la Garrotxa. Forma part del Parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i en destaquen el Volcà Racó i les Àrees de la Fageda del Corb, l’ àrea de Xenacs i els Tussols del Bosc de Tosca.  L’altitud del pla, de 474 metres, contrasta amb la part muntanyosa dels cingles de Marboleny i la serralada del Corb. Això permet passejades turístiques de poca durada amb vistes ben contrastades. Així, per exemple, des del  mirador natural de Puig Rodó, a 975 metres d’altitud, es pot dominar tota la zona volcànica de la Garrotxa i el Pirineu. I, ja abans d’arribar a Puig Rodó, es pot gaudir d’una vista àmplia de la Vall d’en Bas i el Collsacabra.

Les Preses presenta un creixement harmònic de la seva població: la disposició d’espais per a noves i modèliques indústries i les bones comunicacions han propiciat l’equilibri entre l’activitat i el seu creixement econòmic. Hi podeu trobar des de les tradicionals botigues d’embotits i queviures fins a les modernes instal·lacions industrials.

El visitant té la sorpresa de sentir-se com a casa seva; el bon acolliment humà, la qualitat de servei dels professionals del sector, l’ordre i la tranquil·litat que s’hi respira són una empremta que no s’oblida.

Número d’habitants de les Preses – 2015: 1.784 habitants

Adreça:

AJUNTAMENT DE LES PRESES

c/ Major, 2

Població:

Les Preses

Codi Postal:

17178

Web:  

www.lespreses.cat

info@lespreses.cat

Telèfon: 

972 69 32 32

icon-car.png
Nucli de les Preses

s'està carregant el mapa - espereu...

Nucli de les Preses 42.141177, 2.461139 Descripció:A part del seu entorn natural, les Preses compta amb un nucli antic on podrem veure elements com ara l'Església de Sant Pere o la gran masia de la Mata.Adreça:Població:Les PresesCodi Postal:17178Web:  (www.lespreses.cat/) (http://atma.garrotxa.net/)Telèfon: 972 69 32 32Accessos:

accés a peuaccés cotxeaccés motoaccés autobusaccés biciaccés cadira de rodes