La Mata i el seu entorn

Descripció:

Conjunt d’elements composat per diferents tipologies d’edificació. Mas amb porta dovellada d’arc de mig punt a la façana del carrer de Sant Pere, amb galeria d’arcs i vidriada a la façana de ponent.

Conjunt d’elements compost per diferents tipologies d’edificació. Mas amb porta dovellada d’arc de mig punt a la façana del carrer de Sant Pere, amb galeria d’arcs i vidriada a la façana de ponent. Pont-galeria que uneix dues edificacions a banda i banda de carrer. Clos emmurallat amb edificacions de caràcter agrícola i cabana amb arc de mig punt. Té una façana blanca i les finestres i balcons de ferro forjat. La porta d’entrada és d’arcada de mig punt.
Al mas hi ha un arxiu, una biblioteca, un museu i un oratori particular.

Adreça:

c/ Sant Pere, núm. 2

Població:

Les Preses

Codi Postal:

17178

Web:  

http://www.lespreses.cat

Telèfon: 

972 69 32 32

icon-car.png
La Mata i el seu entorn

s'està carregant el mapa - espereu...

La Mata i el seu entorn 42.141174, 2.460498 Descripció:Conjunt d’elements composat per diferents tipologies d'edificació. Mas amb porta dovellada d’arc de mig punt a la façana del carrer de Sant Pere, amb galeria d’arcs i vidriada a la façana de ponent.Adreça:c/ Sant Pere, núm. 2Població:Les PresesCodi Postal:17178Web:  (www.lespreses.cat/) (http://atma.garrotxa.net/)Telèfon: 972 69 32 32Nivell de protecció:

null